Események

06 Mar
Mentesen is te(l)jes élet címmel Hajdú Péter, a Debreceni Egyetem Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola hallgatója tart előadást a Science Caféban.
05 Mar
A szurkolói kultúra kialakulásáról, az ultrák, huligánok, egyéb szurkolói mozgalmakról tart előadást Sándor Mihály, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző, sportszakíró, történész, újságíró, egyetemi mesteroktató, címzetes egyetemi docens a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" előadássorozat keretében.
04 Mar
Kovács József hegesztőmester alkotásaiból nyílik kiállítás Hát…..izé.. címmel március 4-én a Műszaki Könyvtárban.
03 Mar
Zsebik Barbara képeiből összeállított kiállítás nyílik március 3-án az Elméleti Galériában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.