Tananyagok

  • A TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0084 "Gyakorlati kompetenciák elsajátítását szolgáló, szimulációs modelleken alapuló, interaktív audiovizuális eszközökkel támogatott oktatási tananyagok fejlesztése az orvosképzésben" pályázat keretében elkészült tananyagok (magyar és angol nyelven) az e-Learning rendszerben ITT érhetők el "MedSim" kurzus címmel.

 

  • Az EFOP-4.2.2-17-00001 "Skill laborok fejlesztése" kiemelt projekt keretében elkészült tananyagok az alábbiakban megtekinthetők:

Módszertani kézikönyv skill képzéshez

Módszertani útmutató oktatókórházi skill képzéshez

 

Frissítés dátuma: 2021.09.01.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.